Fml

Allt är lite rörigt och jobbigt för tillfället. Hörs later on.


Jag dör

Herregud. Har ni sett nåt sötare än Zandor när han va valp eller?


Vi ses i dimman...


Soffhäng

Jag tror min man blev lite inspirerad av Sveriges mästerkock, la till och med upp mangon lite fint på tallriken ;) haha söt han är!


Just nu...

...ligger jag, andré, linn och diesel i soffan och degar. Vi har precis ätit!


Hej de e jag

Till att börja med vill jag be om ursekt för dåligt bloggande den här helgen, men jag ska ge er anledningen till varför...

Min helg blev inte som jag hade tänkt mig för fem öre! Min älskade vän Hanna ringde nämligen mig i torsdags vid typ 2 tiden nångång och hade kommit på den briljanta idén att vi skulle åka och hälsa på en av våra bästa vänner som flyttade ner till Blekinge för några år sedan (typ 3 år sen tror jag det va) eftersom det va långhelg. Så vi ringde helt enkelt Miranda (som våran vän heter) och även hon tyckte det lät som en bra idé. Så klockan 4 satt vi i bilen på väg ner. Det var en väldigt jobbig resa ner pga. oväder, halka, mörker mm. Men förväntansfulla som vi var gick det hur bra som helst ändå.

Och vi hade så himla himla kul nere i Blekinge och det var så underbart att träffa min fina Miranda igen <3

Det blev lite blandat med utgång och mys och helgen var helt enkelt perfekt! På hemvägen möte vi även upp Hannas mamma och några till som hade vart i Tyskland, och käkade lite och så, även det va väldigt mysigt!

Så det blev alltså en liten impuls-roadtrip istället för mina andra planer ;)



Ni får en bild från i fredags på mig, Miranda och Hanna.


Kväller

Jag och min man frossar i frukt.

Hörs, Puss!


Onsdag 4/1 -2012

Sitter på jobbet, har vart här sen typ halv 6 så gick alltså upp ca kvart över 4, det e för fan omänskligt och jag måste göra det varje dag i en vecka var tredje vecka. Visserligen gillar jag dom här veckorna när jag börjar tidigt, för jag slutar ju tidigt också. Så de e nice.


Så jävla skönt också, vi har stängt både imorrn och på fredag så det blir långhelg för mig :D ska upp till Linn och rida på fredag, ska börja hjälpa henne lite med hennes hästar framöver så vi ska prata ihop oss lite och sen ska jag även rida hennes hingst (som inte ens e hingst längre, han e kastrerad men har vart hingst tills nyss typ och han e typ 10 år så jag säger så) och se hur det går, har nämligen bara ridit honom en gång innan, en liten snabbis sådär.


Ni får bildbevis på hur snygg jag är nu (eller?) och en på mig och Linns ponny alladin.


Soffläge

Just precis, sidföljd är det som gäller för tillfället, sitter och dricker kaffe och kollar på agnetas nyårskarameller.

Jag lagade faktiskt mat idag (vilket jag aldrig gör för jag e så dålig) för min käre karl e sjuk så jag kände att jag behövde göra en insatts och det blev ganska gott faktiskt :p är lite nöjd över mig själv ;)

Anledningen till att jag inte har bloggar är att jag inte har vart människa sen nyår, har mått så bedrövligt dåligt verkligen :p men det va det värt, för kul hade jag :)

Nu e de slut för idag, hörs :)


RSS 2.0