Full rulle

Inte mycket tid till övers för min del i helgen. Jobbar till 7 idag, sen e det direkt hem för att göra mig i ordning och så för ikväll blir det utgång med Johanna, Malin, Adrian och Panos. Sen på lördag måste jag städa en massa, åka och handla lite grejer och packa, för på söndag åker jag och andré till Rhodos :D ska bli så jävla skönt. En vecka ska vi va där :)


Hahahahaha

Ni ska veta att det är ett sant nöje att bo med andré xD haha. Han gör sånna sjuka saker hela tiden. Nyss tex så satte han på kaffe, bara det att han glömde ställa dit koppen :p haha. Jag e visserligen inte oskyldig jag heller. För några dagar sen tvättade jag utan tvättmedel och satte på diskmaskinen utan att lägga i diskmedel. Går sådär för oss :p


Hard work work

Sitter på jobbet, väntar på att alla hundar ska gå hem så jag kan sluta.

Har en skit stor blåsa i munnen också, som gör skit ont. Men åkte hem till mamma och pappa och snodde pappas medel mot sånt där så jag hoppas den försvinner snart.


Soffhäng!

Ligger och dör lite smått i soffan, kollar på tv. Dom fixade aldrig nåt med fönsterna idag, dom kollade bara. Så dom kommer imorrn igen. Dock klockan 8 :) sen har dom äntligen ändrat namnet på våran dörr idag också, såhär efter typ 3 månader :p


SKANDAL

Jag kom precis på världens skandal. Jag kommer missa finalen av bonde söker fru! Herregud.


Jobb

Sitter på jobbet och gör för tillfället ingenting viktig, spelar wordfeud typ.. Vilket hela vårat personalmöte idag gick ut på, spela wordfeud asså. Jag, mina två kollegor och min chef satt och spelade istället för att prata, vilket vi borde gjort.


Dom kom...

Tur för dom ;)


Ni får en bild på Imidzh när han va valp, bara för han va så gullig :)


Blir så trött...

För några veckor sen va det nåra här och fixade våra fönster, och självklart har dom slarvat och inte målat allt -_- så nu idag skulle dom iaf komma och fixa det. Jag börjar inte förns 10 idag, vilket betyder att jag måste gå upp typ halv 9 - 9, men dom som skulle fixa fönstrerna skulle komma klockan 7, så det va bara att gå upp. Nu är det bara det att dom fortfarande inte har kommit och är det så att dom inte kommer av nån anledning så jävlar!! För då har dom förstört min sovmorgon utan någon nytta!


RSS 2.0