Jag dör

Det gör riktigt jävla ont


Näste man på rakning!


Just nu...

Skrittar jag av alladin


Grymt sa grisen

Gryyym kväll i lördags verkligen!! Hade då jävla kul :) vi va först hemma hos min syrra massa människor och sen va vi på 54 hela kvällen.

Igår hade vi släktmiddag hemma hos mamma och pappa för att fira jossan. Det va också mysigt :)

Nu e jag på jobbet, väntar på att få sluta, slutar om typ en halvtimme. Sen ska jag hem och snabbt äta och byta om och så och sen ska jag på visning på en lägenhet :D åh hoppas verkligen att detta går vägen alltså.


Lugn dag, fest ikväll!

Yes.. gick upp typ klockan 9 eller nåt sånt. Sen har jag typ inte gjort mycket alls under dagen. Städat hela huset typ, då blev mamma glad ;) Det gillar vi!

Ikväll blir det fekke! Vi ska ut på stan och röjja. Min älskade storasyster fyller nämligen år i morgon så ikväll tänkte vi dra ut ett rejält gäng och göra stan osäker ;) Jag både hoppas och tror att det kommer bli en GRYM kväll/natt.

Hoppas ni själva får en bra lördags-kväll :*



Fina syster <3

Jag blir så lycklig!

Herregud vilket underbart väder det har vart idag!! Blir så jäkla glad av sånt här väder. Hoppas verkligen att våren kommer nu.


Bild på Qairo idag på lunchen när vi satt ute och drack kaffe och kedjerökte :p


Rubrik

Sitter på jobbet för tillfället, har precis käkat lunch.

Slutar klockan 3 och då ska jag snabbt hem och fixa mig för klockan 4 ska jag va på banken. Har nämligen hittat en lägenhet så ska se om jag kan fixa ett lånelöfte :p

Efter det blir det att träffa min kära vän som jag inte träffat på länge (hon har flyttat till Västerås) för hon kommer hit till berga :)


Va i stallet igår igen. Hjälper ju min kompis. Men jag red hennes lillasysters ponny Bisse. Brukar få göra det ibland för jag gillar honom så himla himla mycket. Tack Matilda <3


Åh, han e för underbar alltså <3


Så jävla kul :p haha

Haha igår var jag och hjälpte min kompis linn med hennes hästar (eller två av dom) för hon jobbade så mycket så hon frågade om jag hade lust att hjälpa till, och självklart gör jag det för hennes hästar är super-mysiga. Min syrra som inte har ridit på flera år var jätte rid sugen och frågade om hon fick följa med och rida, så hon följde med och red Linns d-ponny alladin och jag red hennes shettis trixie xD haha har inte ridit shettis sen jag va typ.. 10 år kanske? :p haha det va så jävla kul. Hon är ingen sån där skogsmulle-shettis utan as ball :p hon höll på och stegra som en dåre (i början, innan hon blev trött :p) och tyckte hon va skit cool. Problemet va ju att det kändes typ inte ens att hon stegra för hon e så liten xD satt bara och skratta och hon gjorde allt för att få mig rädd typ?! Haha sötis. Hon ca iaf helt underbar att rida :p synd att hon inte va lite större bara :p det såg iaf väldigt roligt ut med stora mig på lilla henne :p haha.

Linns pappa fotade mig på henne, varsågoda att skratta ;)


Alla hjärtans dag <3

Jahapp, alla hjärtans dag idag då. Och eftersom jag inte har nån att fira det med så får jag helt enkelt ta hundarna på jobbet. Man tager vad man haver som man brukar säga ;) haha.


Ni får en bild på slutresultatet på raritet gen också :)


Haha

Haha jag impuls tatuerade mig idag xD

Ni får nöja er med dom här bilderna nu, så får ni bättre sen. Det står iaf "carissimas sorores" som betyder "mina kära systrar"


Hej de e jag

Okej, jag har inte bloggar på länge nu som ni kanske märkt ;) jag har nämligen flyttat hem till mamma och pappa igen, vilket suger!! All min tid går åt till att jobba, prata med banker, leta lägenheter, prata med bostadsförmedlingar osv osv. Har helt enkelt inte haft lust att blogga den lilla tiden som funnits över. Men jag har väl tänkt att jag ska bli bättre på det :) om jag orkar :p


RSS 2.0