Nyårsafton!

Här sitter jag i min ensamhet, i min onepiece på balkongen med en kaffe och en cigg. Tänkte nog börja göra mig i ordning och åka till Täby centrum och shoppa lite för att fördriva tiden.

Ikväll blir det först midda hemma hos mamma och pappa och sen vidare till en fest med massa trevliga människor :)

Jag har inga höga förväntningar på nyår faktiskt. Om jag ska vara ärlig tycker jag faktiskt att det e lite överskattat, man får liksom aldrig så kul som man föreställt sig och hoppats på. Men jag hoppas iaf att det blir kul :)


Sad but true...

Ja.. De e helt enkelt inte bättre än att min käre pojkvän har åkt till Polen över nyår för att fira där. Det suger balle helt enkelt, hade ju vart ganska kul att fira med han, men icke! Aja, det e väl helt enkelt sånt man får stå ut med. Han åkte idag och kommer hem på söndag så ikväll ska jag och syrran ha myskväll hemma hos mig.


Ajjemen!

Här sitter vi, jag och Sanna och diskuterar djupa ämnen och spelar wordfeud mot varandra. Det är liksom sånt man får pyssla med när det inte finna så mycket att göra på jobbet!


Hard work, work!

Är på jobbet, är helt själv för sanna är ledig och Malin slutade 3, det är ganska tråkigt att va här själv ska ni veta.
Har vart en väldigt lugn dag idag, 24 hundar av 73 närvarande. De e många som har tagit jullov så...


Idag fyller även min älskade kusin Allis hela 18 år!! Grattis till henne <3

Hörs sen!


I'm back!

Sådär ja, nu har jag fått en ny iphone så nu kan jag börja blogga igen :D

Ligger för tillfället i soffan och är sjukt bakis, blev lite för mycket igår. Jag och andré har vart och köpt en ny tv idag, as nice! Så nu har vi precis kopplat in och fixat allt :)


Se ya, don't wanna be ya!


Im sorry!

Anledningen till att jag inte har bloggat på typ tusen år är att min iphone blev stulen typ precis efter mitt senaste inlägg. Och som jag nämt tidigare (tror jag iaf) så sitter jag aldrig vid datan, utan bloggar bara från ihponen, jag har liksom aldrig tid att sitta vid en data. Idag är första gången jag verkligen har tid att sitta och blogga vid datan sen ja... jag vet inte när. Men jag lovar iaf att jag ska försöka så gott jag kan. Om inte annat så hoppas jag på att ha en ny iphone inom kort så att jag kan börja blogga igen

RSS 2.0